Exclusieve voordelen voor jou en je gezin

Een gezin met jonge kinderen geeft heel wat geld uit. Dankzij de interessante kortingen bij onze partners kan je heel wat besparen en hou je het gezinsbudget onder controle.

 

Spaar korting bij onze partners

1001 kortingen

Maak optimaal gebruik van je kaart, beleef meer en geef minder uit! Registreer je voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang je voordelen en kortingen rechtstreeks in je mailbox.

Een greep uit ons aanbod:

Watergewenning

Ontmoet jonge gezinnen uit je buurt

Onze vrijwilligers stellen elk jaar een boeiend programma van activiteiten samen, op maat van jouw gezin: watergewenning, paaseierenraap, knutselnamiddag...

Tweedehandsbeurzen

Waarom niet kiezen voor tweedehands?

Heel wat afdelingen van de Gezinsbond organiseren tweedehandsbeurzen om jonge gezinnen te helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen.

Kinderoppasdienst

Tijd voor jezelf!

Wil je er graag eens tussenuit? Dan staat de kinderoppasdienst voor je klaar! Dankzij een uitgebreid netwerk van deskundige vrijwilligers-coördinatoren vind je een babysit in jouw buurt aan wie je met een gerust hart je kind(eren) toevertrouwt.

Voordelen voor jonge gezinnen

Ledenvoordelen Waasland

In het hele Waasland krijg je als lid van de Gezinsbond korting bij onze gezinsvriendelijke handelaars!

Via onze facebookpagina volg je alle nieuwtjes over deze gezinsvriendelijke handelaars, volg ons en like de handelaars die je leuk vind!