Een babbel tussen jou en je kind

Kinderen hebben een eigen denk-, gevoels- en beleefwereld. Luisteren naar kinderen is daarom bijzonder interessant en waardevol. Maar dit vraagt van volwassenen enkele specifieke vaardigheden. Welke vaardigheden moet je in de vingers krijgen? Hoe kom je te weten welke thema's je kind bezighouden? En wat als hun vragen een impact hebben op het reilen en zeilen thuis? Met begeleiders van VCOK.

Locatie

Beveren 9120 Gravenplein CCTV

Kinderen hebben een eigen denk-, gevoels- en beleefwereld. Luisteren naar kinderen is daarom bijzonder interessant en waardevol maar hoe doe je dat als ouder? Hoe kan je te weten komen waar je kind mee bezig is? En hoe kan je de ruimte geven aan je kind om mee na te denken over het reilen en zeilen in jullie gez
Met begeleiders van Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Inkom 5 euro/persoon, houders van UiTPAS met kansentarief 1 euro gelieve dit te melden bij inschrijving en uw UiTPAS nr vooraf door te geven.
Betaling op BE03 4153 0707 0184 van Gezinsbond Beveren met mededeling van Een babbel tussen jou en je kind, het aantal personen en je naam

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Ledenvoordelen Waasland

In het hele Waasland krijg je als lid van de Gezinsbond korting bij onze gezinsvriendelijke handelaars!

Via onze facebookpagina volg je alle nieuwtjes over deze gezinsvriendelijke handelaars, volg ons en like de handelaars die je leuk vind!

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!

 

Meer activiteiten

Ma Aug 29
Locatie

Houthalen

Di Jun 07
Locatie

Vlaanderen en Brussel